Smitteverntiltak

På Sveggvika Gjestehus har vi gjennomgående gode rutiner på renhold, hygiene og kontroll. Som alle andre har vi måttet ta ekstra grep nå på grunn av Covid 19. Det er viktig med god personlig hygiene både blant personalet og gjestene.

Renhold på rommene

Vi gjennomfører nå spesielle tiltak når det kommer til renhold av rommene.

Når vi rengjør rommene mellom besøkende blir det i tillegg til ordinær vask, også desinfisert på alle flater og berøringsområder.

Vi rengjør hele rommet ferdig, før vi går til neste rom. Håndhygiene hos renholdere har stort fokus og vi desinfiserer hendene våre ofte, og alltid mellom hvert rombesøk.

Sengetøyet vi benytter kommer plastpakket fra Nortekstil, og blir lagret på eget rom på huset til det legges på for nye gjester.

For de som bor mer enn en natt blir det i sommer ikke utført ordinært romservice. men om dere trenger nye håndklær eller sengetøy er det bare å si fra så fikser vi det. 

Fellesarealene

Vi desinfiserer alle berøringsflater i fellesarealene. Felles toalettene vil noen ganger være stengt, og alle bes om å benytte badene på rommene. Vi foretar hyppig renhold, men det er viktig at alle viser hensyn og tar forholdsregler. Ikke ta på ting nødvendig hold avstand og bruk antibac som er satt fram når du kommer og går. 

Servering

Det er fullt utstyrte kjøkken på alle rommene så det er mulighet for å lage deilig mat på rommet. Når det kommer til servering i spisesalen ber vi om at man holder avstand til de man ikke reiser med. Vi har valgt å gi faste bord til våre gjester, slik at bordene vil bli merket med romnummer.

Vi har gode rutiner på hygiene og renhold på kjøkkenet. Disse videreføres og er skjerpet ytterligere under Covid 19. 

Alle som jobber på Sveggvika Gjestehus (kjøkken, resepsjon og renhold) har gjennomgått opplæring og gjort seg kjent med NHO sine veiledere for overnatting og servering.

Vi vil gjøre vårt beste for at unngå smitte og sykdom hos oss og for at dere skal få en hyggelig og trygg opplevelse.

Krav til gjestene

Vi forventer at alle følger de til enhver tid gjeldende reglene og rådene fra

Folkehelseinstituttet. Vær sosiale – men litt på avstand. Ha god håndhygiene til enhver tid. Hvis du føler deg syk, skal du av hensyn til de andre gjestene, avbryte oppholdet ditt og reise hjem.