Om oss

Sveggvika Gjestehus ligger idyllisk til på Averøy, på kysten av Nordmøre hvor Kristiansund er største by. Atlanterhavsveien er ca 25 minutter fra Sveggvika. Gjestehuset er en restaurert klippfiskfabrikk fra tidlig 1900 som ligger helt i sjøkanten med fantastisk utsikt over havet og til fjellene rundt. Rommene er renovert i en rustikk stil, så autentisk som mulig, der vi formidler tidlige tiders kulturhistorie. I brygga har vi 11 autentiske studioleiligheter med en sengekapasitet på 42 senger. Ingen av studioene er identiske.

Naturen her tilbyr mange muligheter for utendørsaktiviteter både på sjøen og fjellene rundt. Ideelt for båtturer, fiske, padling og dykking, samt flere flotte turer til utsiktsplasser, historiske steder og andre severdigheter. Kristiansund er nærmeste by som ligger kun 10 km unna. Broene på Atlanterhavsveien er 25 minutters kjøring fra Sveggvika. Til flyplassen i Kristiansund tar det ca. 15 minutter å kjøre.
Sveggvika Gjestehus er også et perfekt sted for avslapping der du kan nyte naturen i et stille miljø.

Å bo på Sveggvika er også en god base for sightseeing turer. Atlanterhavsveien, Geirangerfjorden og Trollstigen kan besøkes på en dagstur med bil. Ønsker man seg på sjøen kan man ta turer med havfisker eller guidet tur med båt til det nedlagte fiskeværet på Gripøya.

Velkommen til Sveggvika!
Sveggvika Gjestehus yoga and wellnessSveggvika Gjestehus
Fasiliteter

Hva du får hos oss

WiFi
Utsikt
Turmuligheter
Klatremuligheter
Fiske, både ferskvann og saltvann
Sjøaktiviteter generelt
Bademuligheter
Ro og stillhet
Naturopplevelser
Dusj på rommet
Kjøkken
Gratis parkering
Bar
Lokal og kortreist mat på bestilling
El-bil lading
Hårføner