Restaurant

Bli med oss på Sveggvika Gjestehus for en autentisk spiseopplevelse, tilgjengelig kun i høysesongen fra 20. juni til 20. august tirsdag til søndag. Vår restaurant tilbyr dagens tre-retter med et utvalg av lokale smaker som reflekterer den rike kulinariske arven i vår region. Averøy er en øy midt i matfatet, råvarene fra havet og landbruket er i verdensklasse. Middagen serveres kl 19:00 og forhåndsbestilles enten via telefon, ved booking eller innsjekk. Ikke glem å fortelle oss om allergier.

Start opplevelsen med et utvalg råvarer fra havet som omringer oss. Alternativt kan du velge et utvalg av spekemat.

Hovedretten er husets fisk- og skalldyrsuppe. Om været var dårlig ble hotellsjef Thomas Raaket servert Stormsuppe av sin bestemor. En suppe bestående av kjøtt og grønnsaker. Denne kan du også oppleve om du heller ønsker det.

Averøy har over tjue honningprodusenter og vi hedrer disse i vår tradisjonelle Honningkake. En oppskrift fra over 100 år tilbake i tid som komplimenteres med lokale bær fra Thomas familiegård og iskrem.

Vår kontinentale frokostbuffet er tilgjengelig fra kl. 08:00 til 10:00, hvor du kan nyte et utvalg av frokostvarer midt i fantastiske omgivelser. Sveggvika Guesthouse har frokostservering for alle våre gjester til 30. september.

Åpningstider

Frokost: Daglig fra kl. 08:00 til 10:00
Middag: Tirsdag til søndag fra kl. 18:00 til 21:00
Mandag: Stengt for middagsservering