Overnatting på sjøstuer i Atlanterhavsveien

Er du på utkikk etter en litt annerledes overnatting med en utsikt uten like? I så fall er sjøstuer rett ved Atlanterhavsveien absolutt noe for deg. Ta med deg familie og venner på en magisk opplevelse de aldri kommer til å glemme oppe i vakre Nordmøre. Her tilbys det både hytter og bobilplass i tillegg til teltmuligheter.

Vi vil nemlig at alle skal kunne oppleve det magiske med å besøke våre sjøstuer ved Atlanterhavsveien.

30 minutters kjøring fra Atlanterhavsveien finner du Sveggvika Gjestehus og deres fantastiske sjøstuer. Vi er sentralt plassert og er kun 20 minutters kjøring fra flyplassen i Kristiansund.

Stilfulle Atlanterhavsveien – med storslått besøk

På Sveggvika Gjestehus tenker vi at det må være med god grunn at den nyeste James Bond filmen valgte å ha en av deres mest minneverdige scener filmet nettopp på Atlanterhavsveien. Det er noe stilig med den, og er beundringsverdig for alle aldersgrupper.

Å bo på sjøstuene på Sveggvika Gjestehus er også en god base for sightseeing turer. Atlanterhavsveien, Geirangerfjorden og Trollstigen kan besøkes på en dagstur med bil. Foruten om å beundre den nydelige naturen og spektakulære veien, er det også gode fiskeforhold og mulighet for å leie båt. Ta med dine kjære på en kveldsfisketur mens dere betrakter den idylliske naturen rundt dere.

Idylliske sjøstuer i Atlanterhavsveien

Sveggvika Gjestehus ligger idyllisk til på Averøy, på kysten av Nord-Møre. Gjestehuset er en restaurert klippfiskfabrikk fra 1922 beliggende helt i vannkanten med fantastisk utsikt over havet og til fjellene rundt. Sjøstuene er renovert i en rustikk stil, så autentisk som mulig, der vi formidler tidlige tiders kulturhistorie. Sjøstuene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for komfort og idyll – du finner alt fra Internett til kjøkken og bad.

Har du noen spørsmål om ditt opphold på våre sjøstuer ved Atlanterhavsveien eller attraksjoner du kan få oppleve mens du er her, vil vi mer enn gjerne at du tar kontakt med oss på Sveggvika Gjestehus sin nettside.

På vår nettside kan du enkelt ta kontakt med oss direkte, eller booke overnatting om du ønsker det.