Overnatting på sjøstuer i Atlanterhavsveien

Er du på utkikk etter en litt annerledes overnatting med en utsikt uten like? I så fall er sjøstuer rett ved Atlanterhavsveien absolutt noe for deg. Ta med deg familie og venner på en magisk opplevelse de aldri kommer til å glemme oppe i vakre Nordmøre. Her tilbys det både hytter og bobilplass i tillegg til teltmuligheter.

Vi vil nemlig at alle skal kunne oppleve det magiske med å besøke våre sjøstuer ved Atlanterhavsveien.

På Sveggvika Gjestehus tenker vi at det må være med god grunn at den nyeste James Bond filmen valgte å ha en av deres mest minneverdige scener filmet nettopp på Atlanterhavsveien. Det er noe stilig med den, og er beundringsverdig for alle aldersgrupper.

Foruten om å beundre den nydelige naturen og spektakulære veien, er det også gode fiskeforhold og mulighet for å leie båt. Ta med dine kjære på en kveldsfisketur mens dere betrakter den idylliske naturen rundt dere.

Har du noen spørsmål om ditt opphold på våre sjøstuer ved Atlanterhavsveien eller attraksjoner du kan få oppleve mens du er her, vil vi mer enn gjerne at du tar kontakt med oss på Sveggvika Gjestehus sin nettside.

På vår nettside kan du enkelt ta kontakt med oss direkte, eller booke overnatting om du ønsker det.