Overnatting i nærheten av Atlanterhavsveien på Nordmøre

Er du på utkikk etter en idyllisk reise fylt med vakker natur, spennende aktiviteter, nydelig mat og flotte rom? I så fall er overnatting på Sveggvika Gjestehus den perfekte muligheten for deg. Her kan du nemlig overnatte i en restaurert klippfiskfabrikk fra 1922 på Averøy.

Gjestehuset ligger helt nede ved vannkanten, og du vil oppleve en overnatting med en ro uten like. På vårt intime gjestehus har vi 6 utleierom, der du vil oppleve en intim og hjemmekoselig overnatting. Rommene er renovert i en rustikk stil, så autentisk som mulig, der vi formidler tidlige tiders kulturhistorie.

Alle rommene er utstyrt med fasiliteter som WiFi, bad og kjøkken – perfekt for deg som ønsker komfortabel overnatting mellom alle opplevelsene i området rundt Atlanterhavsveien.

Overnatting med grundig smitteverntiltak

På Sveggvika Gjestehus har vi gjennomgående gode rutiner på renhold, hygiene og kontroll. Som alle andre har vi måttet ta ekstra grep på grunn av Covid 19. Det er viktig med god personlig hygiene både blant personalet og gjestene.

Mer enn bare overnatting

Samtidig finnes det flere aktiviteter man kan gi seg ut på, både på gjestehuset og i området rundt. Blant annet så ligger de fantastiske broene til Atlanterhavsveien bare en 30 minutters kjøretur unna. Å besøke Atlanterhavsveien er en opplevelse uten like, der natur og menneske møter for å forme noe vakkert og utrolig. Atlanterhavsveien er med andre ord noe man burde oppleve mens man er i Nordmøre.

Å bo på Sveggvika er også en god base for sightseeing turer. Molde, Geirangerfjorden og Trollstigen kan besøkes på en dagstur med bil. Ønsker man seg på sjøen kan man ta turer med havfisker eller guidet tur med båt til det nedlagte fiskeværet på øya Grip. I tillegg kan vi anbefale både padling og dykking, samt flere flotte turer til utsiktsplasser, historiske steder og andre severdigheter. Kristiansund er nærmeste by som ligger kun 10 km unna.

Dersom du ønsker å booke overnatting hos Sveggvika Gjestehus, kan du enkelt gjøre det på vår nettside. Her står det også en del informasjon om aktiviteter og utflukter man kan gi seg ut på.

Har du noen spørsmål om våre tilbud av overnatting eller aktiviteter, er det bare å ta kontakt med oss på vår nettside