Overnatting i nærheten av Atlanterhavsveien på Nordmøre

Er du på utkikk etter en idyllisk reise fylt med vakker natur, spennende aktiviteter, nydelig mat og flotte rom? I så fall er overnatting på Sveggvika Gjestehus den perfekte muligheten for deg. Her kan du nemlig overnatte i en restaurert klippfiskfabrikk fra 1922 på Averøy.

Gjestehuset ligger helt nede ved vannkanten, og du vil oppleve en overnatting med en ro uten like. På vårt intime gjestehus har vi 6 utleierom, der du vil oppleve en intim og hjemmekoselig overnatting.

Mer enn bare overnatting

Samtidig finnes det flere aktiviteter man kan gi seg ut på, både på gjestehuset og i området rundt. Blant annet så ligger de fantastiske broene til Atlanterhavsveien bare en 30 minutters kjøretur unna. Å besøke Atlanterhavsveien er en opplevelse uten like, der natur og menneske møter for å forme noe vakkert og utrolig. Atlanterhavsveien er med andre ord noe man burde oppleve mens man er i Nordmøre.

Dersom du ønsker å booke overnatting hos Sveggvika Gjestehus, kan du enkelt gjøre det på vår nettside. Her står det også en del informasjon om aktiviteter og utflukter man kan gi seg ut på.

Har du noen spørsmål om våre tilbud av overnatting eller aktiviteter, er det bare å ta kontakt med oss på vår nettside