Opplev spektakulære Atlanterhavsveien på Averøy

Er du en av de som liker å reise rundt for å oppleve spektakulære syn? I så fall anbefaler vi i Sveggvika Gjestehus å ta turen innom oss på Averøy. Her på Averøy er du nemlig bare en 30 minutters kjøretur unna noe av det mest spektakulære man kan oppleve, nemlig Atlanterhavsveien. Veien er hele 8,3 km lang, hvor hver meter og på hver bro er du vitne til et syn uten like.

Atlanterhavsveien er vakkert uansett sesong, der du kan for eksempel oppleve det harde og mørke vinterpreget på naturen rundt, eller den rolige og lyse sommerens romantiske preg.

Internasjonal kåring

Atlanterhavsveien har med andre ord flere kvaliteter som er verdt å oppleve, og det er av den grunn at den har blitt kåret til Den vakreste veien i verden («The Guardian») i tillegg til den beste turistattraksjonen i 2010. I 2005 ble Atlanterhavsveien også kåret til Norsk Byggverk av århundre.

Har du noen spørsmål om ditt opphold på Averøy eller attraksjoner du kan få oppleve mens du er her, vil vi mer en gjerne at du tar kontakt med oss på Sveggvika Gjestehus.

På vår nettside kan du enkelt ta kontakt med oss direkte, eller booke overnatting om du ønsker det. Her står det også informasjon om attraksjoner og aktiviteter, blant annet Atlanterhavsveien.