Koselig overnatting på Nordmøre

Lengter du etter en ferie der du er omringet av idylliske landskap og vakker arkitektur? I så fall burde du ta turen til Nordmøre for en overnatting uten like. Her på Sveggvika Gjestehus på Averøy i Nordmøre finner du roen momentant. Utsikten over havet og de lekre fjellene rundt er synonymt med et nasjonalromantisk maleri.

Velger du overnatting hos oss, kan du våkne opp til et slikt beundringsverdig maleri hver dag.

Overnatting med tradisjoner fra Nordmøre

På Sveggvika Gjestehus vil din overnatting være preget av det tradisjonelle Nordmøre, der rommene er renovert i rustikk stil. Selve gjestehuset er en restaurert klippfiskfabrikk fra 1922, der vi har vært ekstremt opptatt av å få frem selve sjelen av Nordmøre. Vårt gjestehus er intimt og koselig, egnet til både familie, venner og kjærestepar.

Dersom du har noen spørsmål om din overnatting på Sveggvika Gjestehus eller attraksjoner du kan få oppleve mens du er her, vil vi mer enn gjerne at du tar kontakt med oss.

På vår nettside kan du enkelt ta kontakt med oss direkte, eller booke overnatting med en gang om du ønsker det. Her finner du nyttig informasjon om attraksjoner og aktiviteter, blant annet Atlanterhavsveien, fisketurer og spennende turstier.