Idyllisk gjestehus på Nordmøre

Lengter du etter ro og harmoni i ditt liv? Ønsker du å kjenne på den friske vinden og lukten av sjøen?

Nordmøre er et vakkert og idyllisk sted der alle dine ønsker kan komme i oppfyllelse. Her er du omringet av nydelig blått hav, spisse fjell og fargerike tradisjonelle trehus i norsk ånd.

Vil du oppleve Nordmøre og det vakre med stedet, tilbyr vi i Sveggvika Gjestehus det du er ute etter!

Autentisk gjestehus

I vårt gjestehus kan du virkelig komme til ro. Vi er et intimt og koselig gjestehus som ligger idyllisk til på Averøy, på kysten av Nordmøre. Vi tilbyr behagelige og trivelige rom renovert i rustikk stil, slik at det oppleves så autentisk som mulig. Den følelsen av autentisitet er nemlig en rød tråd på vårt gjestehus her i vakre Nordmøre. Her kan du ta med familie, venner og bekjente på en norsk opplevelse uten like.

Dersom du også er ute etter å oppleve området rundt, finnes det et hav av aktiviteter og utflukter man kan gi seg ut på her på Nordmøre. Fisking er noe som har spesielt stor betydning for området rundt Averøy og Nordmøre, og vårt gjestehus er bevis på dette. Det er nemlig en restaurert klippfiskfabrikk fra 1922.

Besøker du vårt gjestehus, vil du kunne se en tydelig kobling mellom tradisjon og historien til Nordmøre.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Sveggvika Gjestehus for mer informasjon vedrørende våre tilbud og lokal området. Vi setter pris på å dele vår lokalkunnskap med nysgjerrige gjester!